De beste weg naar de meest actuele kennis voor goed doordachte plannen

Ondernemers en fleetmanagers kunnen alle nodige kennis voor een goede transitie naar zero-emissie wegtransport opdoen in de Zero Emissie Truck Academy. Vaak met een forse subsidie 😊.

Ben je transportondernemer en wil je jouw bedrijf voorbereiden op de toekomst? Elke transport-professional krijgt immers te maken met de transitie van diesel naar elektrisch en/of waterstof.

Zoek je nuttige en actuele kennis over de transitie naar zero emissie logistiek? Kennis die je helpt om zelf een goed doordacht plan te maken, de ontwikkelingen op dit gebied te begrijpen en te kunnen interpreteren? Wil je de juiste besluiten te kunnen nemen voor jouw eigen bedrijf?
Schrijf je dan in voor onze Zero Emissie Truck Academy.

De Zero Emissie Truck Academy komt in twee smaken: een driedaagse en een vijfdaagse. In beide komen alle aspecten aan bod: onder andere voertuigen (batterij elektrisch en waterstof) , marktaanbod, opladen, het elektriciteitsnet, omgaan met netcongestie en kosten en opbrengsten.

De vijfdaagse variant beidt meer ruimte voor verdieping en inbreng door externen.

Met individuele begeleiding werk je aan een transitieplan voor jouw eigen transportbedrijf waarbij je alle opgedane kennis en inzichten kunt toepassen.

Verantwoorde beslissingen over de verduurzaming van jouw eigen wagenpark worden zo mogelijk.

Nieuwsgierig geworden?

Samen met TLN verzorgen we een populaire Academy van 3 dagen. 3 Leergangen zijn nu afgerond en de 4 is al volgeboekt. De 5e leergang wordt momenteel gepland.

Deze Academy is inclusief 2 uur individuele begeleiding, verzorging (lunch/diner en koffie/thee) en lesmaterialen.

Aanmelden hiervoor kan via de site van TLN. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, gaat de volgende editie van deze Academy van start. Kosten staan op de site van TLN.


Is je onderneming gevestigd in Zeeland dan heb je geluk. Samen met de provincie Zeeland verzorgen we een Academy van 5 dagen. Aanmelden hiervoor kan via de site van Zeeland Connect. Zeeuwse transportondernemers kunnen profiteren van een gereduceerd tarief.
De kosten voor de vijfdaagse zijn € 4.500 excl. BTW. Dit is inclusief 4 uur individuele begeleiding, verzorging (lunch/diner en koffie/thee) en lesmaterialen.

Binnenkort starten we met een Academy voor bedrijven met uitsluitend bestelbussen – waarschijnlijk drie middagen. Kosten zijn nog niet bekend.

Subsidie mogelijk?

Draagt jouw bedrijf SOOB af? Dan kun je tot € 2.500 subsidie krijgen uit jouw persoonlijk opleidingsbudget. Doe dat wel voordat ‘jouw’ editie van de Academy begint.

Vanaf 12 deelnemers is een maatwerktraining op locatie mogelijk.

Meer weten? Wil je dit ook? Mail naar: info@hcnp.nl.