De Snelste weg naar verheldering

Elke transport-professional krijgt te maken met de transitie van diesel naar elektrisch en/of waterstof. Om hierover de juiste besluiten te kunnen nemen is gedegen kennis van het allergrootste belang. Daarom organiseert HNCP de Zero-Emission Truck Academy waarbij u in 3 trainingsdagen leert over de weg naar zero emissie in het transport.

Na het volgen van de Academy weet u:

Voldoende om verantwoorde beslissingen te nemen over de verduurzaming van uw wagenpark.
Alle aspecten komen aan bod: Zero-emissie voertuigen (elektrisch en waterstof). De techniek van de elektrische truck. Alles over opladen: kW en kWh, AC/DC, C factor, oplaadcurves, alles over (snelle) laadpalen, inductie laden, dockladen. Slim laden, Energie Management Systemen (EMS), opslagbatterijen, batterijtechniek. Welke netwerkaansluitingen (KVA’s). Alternatieven voor bedrijven en bedrijventerreinen met beperkte netwerkaansluiting, energie (opwekking, opslag en management). Ritplanning met EV’s. Kosten en opbrengsten (TCO vergeleken met dieselvoertuigen). Marktaanbod EV Trucks. HBE’s, ETS2, Milieuzones, subsidies. En nog veel meer.

U maakt onder individuele begeleiding een weloverwogen transitieplan voor uw eigen transportbedrijf waarbij u alle opgedane kennis en inzichten kunt toepassen.

De training wordt sinds begin 2023 gegeven en inmiddels hebben 9 groepen de training gevolgd

Doelgroep

Verantwoordelijken voor de transitie naar zero emissie binnen een transportbedrijf of eigen vervoerder.

Opzet en aanpak

3 dagen van een middag en een avond, op een locatie die centraal ligt voor de deelnemers. Per trainingsdag 4 blokken van 1,5 uur door verschillende trainers gegeven. Regelmatig komt een externe expert een blok verzorgen.

Start

De eerstvolgende training start in januari 2024 bij minimaal 12 deelnemers.

Investering

De totale kosten van de opleiding bedragen € 2.500 excl. BTW voor de 3 daagse training. Dit is inclusief 2 uur individuele begeleiding, verzorging (lunch/diner en koffie/thee) en lesmaterialen.

Vanaf 12 deelnemers is een maatwerktraining op lokatie mogelijk.

Inschrijven

Klik hier voor het inschrijfformulier. U dient wel eerst in te loggen met een Microsoft account.

Of neem contact op met Dirk van den Blink dirkvandenblink@hcnp.nl