De Snelste weg naar verheldering

Elke transport-professional krijgt te maken met de transitie van diesel naar elektrisch en/of waterstof. Om hierover de juiste besluiten te kunnen nemen is gedegen kennis van het allergrootste belang. Daarom organiseert HNCP de Zero-Emission Truck Academy waarbij u in 5 trainingsdagen leert over de weg naar zero emissie in het transport.

Na het volgen van de Academy weet u:

Voldoende om verantwoorde beslissingen te nemen over de verduurzaming van uw wagenpark.
Alle aspecten komen aan bod: Zero-emissie voertuigen (elektrisch en waterstof). De techniek van de elektrische truck. Alles over opladen: kW en kWh, AC/DC, C factor, oplaadcurves, alles over (snelle) laadpalen, inductie laden, dockladen. Slim laden, Energie Management Systemen (EMS), opslagbatterijen, batterijtechniek. Welke netwerkaansluitingen (KVA’s). Alternatieven voor bedrijven en bedrijventerreinen met beperkte netwerkaansluiting, energie (opwekking, opslag en management). Ritplanning met EV’s. Kosten en opbrengsten (TCO vergeleken met dieselvoertuigen). Marktaanbod EV Trucks. HBE’s, ETS2, Milieuzones, subsidies. En nog veel meer.

U maakt onder individuele begeleiding een weloverwogen transitieplan voor uw eigen transportbedrijf waarbij u alle opgedane kennis en inzichten kunt toepassen.

Doelgroep

Verantwoordelijken voor voertuigen- en/of energieinkoop binnen uw (transport) bedrijf.

Opzet en aanpak

5 dagen van een middag en een avond, op een locatie die centraal ligt voor de deelnemers. Per trainingsdag 4 blokken van 1,5 uur door verschillende trainers gegeven. Regelmatig komt een externe expert een blok verzorgen.

Start

De pilottraining start eind november 2022 (met 10-12 deelnemers). De volgende training start begin 2023.

Investering

De totale kosten van de opleiding bedragen € 4.500 excl. BTW. Dit is inclusief 4 uur individuele begeleiding, verzorging (lunch/diner en koffie/thee) en lesmaterialen. Voor de eerste 12 inschrijvingen geldt een speciaal pilot tarief van € 3.500 excl. BTW. Bij de inschrijving dient € 500 te worden voldaan en het restant voor de aanvang van de eerste trainingsdag. U ontvangt hiervoor een factuur.

Inschrijven

Klik hier voor het inschrijfformulier. U dient wel eerst in te loggen met een Microsoft account.

Of neem contact op met Julia Williams: JuliaWilliams@hcnp.nl