De verbinding tussen de onderdelen is de sleutel tot succes

Denkt u over het in bedrijf nemen van een nieuwe truck, als vervanging of uitbreiding? Wat wordt het? Plug-in hybride? Vol-elektrisch? Waterstof-elektrisch?
Of neigt u eerder naar de vertrouwde verbrandingsmotor omdat u te weinig zicht heeft op de mogelijkheden die zero-emissie u biedt, of omdat u denkt dat zero-emissie nog te duur is? Dat zou jammer zijn. Want zero-emissie is de toekomst. Zero-emissie is een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf. En: zero-emissie is betaalbaarder dan u wellicht denkt.

Laat HCNP u helpen. Wij kunnen u adviseren over duurzame voertuigen die goed in te passen zijn in uw logistieke processen. En over de beste manier om deze in te zetten. We trainen uw chauffeurs in de omgang met de nieuwe technologie. We kunnen u helpen zoeken naar slimme financieringsmogelijkheden en kennen de weg naar subsidie. We kunnen u helpen bij het definiëren en vinden van passende oplaadinfrastructuur of waterstoftankinfrastructuur. Ook voor advies over mogelijkheden om zelf duurzame energie voor uw voertuigen op te wekken, kunt u uiteraard bij HCNP terecht.

Wij zijn pas tevreden als u een betaalbare oplossing hebt die echt werkt in uw bedrijf.

HCNP is onafhankelijk. HCNP kent alle partijen. Tijd om HCNP te leren kennen? Maak een afspraak – het verplicht u tot niets.