Na een 40-jarige carrière als ondernemer in de transport en logistiek (transport- en verhuisbedrijf; kraanbedrijf; vrachtwagengarage en Hytruck), heb ik me met Buro Boudesteijn gericht op duurzaam projectmanagement.

Momenteel besteed ik veel tijd aan GreenBiz IJmond, dat zich bezighoudt met het verduurzamen van bedrijven en bedrijventerreinen. GreenBiz richt zich op de thema’s energie besparen, duurzame energie opwekken, educatie en circulaire economie. Ondernemers op verschillende bedrijventerreinen in de IJmond bundelen hun krachten om lokaal duurzame energie te produceren met als doel deze energie ook lokaal te consumeren via de lokale energiemarkt van GreenBiz Energy. De aanpak van GreenBiz krijgt belangstelling van andere regio’s en is goed overdraagbaar.

Daarnaast ben ik actief betrokken bij, de MBO 4+ opleiding tot junior consultant duurzaamheid 

van het ROC Nova College, en het ontwikkelen van een opleiding voor volwassenen tot energieconsultant. Deze laatste kan straks worden aangeboden aan de te verwachten Corona-werklozen als her- en omscholing richting de duurzaamheid.

Binnen HCNP zie ik voor mezelf vooral een adviserende en verbindende rol weggelegd.

Jan Boudesteijn M: janboudesteijn@hcnp.nl  T: ‭+31 6 53 24 68 58