Dit jaar is HCNP  congrespartner van Zero Emissie Ecomobiel die plaatsvindt van 11-13 oktober 2022.

Op twee van de drie beursdagen verzorgen wij een interactieve 2 uur durende masterclass onder de titel ‘ZE transport: er kan meer dan je denkt’. 

In die twee uur verkennen we samen met bezoekers van de Ecomobiel – en natuurlijk met vervoerders en andere deskundigen – de mogelijkheden die zero-emissie transport biedt voor uw bedrijfsvoering. We gaan daarbij expliciet uit van de mogelijkheden – van wat er nu al kan.

Verwacht van ons dus geen verhalen over hoe erg de congestie op het elektriciteitsnet wel niet is. Of dat de overheid ervoor moet zorgen dat het elektriciteitsnet wordt uitgebreid en de tankinfrastructuur aangelegd vóórdat bedrijven kunnen overgaan tot aanschaf van zero-emissie voertuigen. Er kan echt meer dan je denkt.

Eén van de twee masterclasses focust meer op de bouw, en de andere op transport en (stads)logistiek. In beide masterclasses komen alle relevante aspecten aan bod: wanneer elektrisch en wanneer waterstof? Hoeveel keuze is er in voertuigen en waar moet je op letten? Hoe zit het met de TCO? En met de infrastructuur voor tanken en/of laden? Welke mogelijkheden zijn er om je energiekosten te stabiliseren in deze turbulente tijd? Wanneer kun je als ondernemer iets met HBE’s en hoe pak je dat dan aan?

Zit hier iets interessants bij? Zet dan de Ecomobiel van 11-13 oktober vast met potlood in de agenda.

We hopen u daar te ontmoeten!

HCNP partner van Ecomobiel